1 April 2010

Eurotrip

Munade koksimisest vaba käega olete teretulnud tutvuma vapra Mariti ja väikese Terje seiklustega liinili Salzburg- Innsbruck. (Euro)trip toimus teisipäeval (30.03)  ja vaatamata ilmaennsutajate negatiivsele suhtumisele oli ilm küll tuuline kuid päikseline ja kõik mis vaja nägime ära ja leidime ülesse (st H&M, Türgi Kebab, armas kohvik pluss mõned vaatamisväärsused), tagasi teel otsustasime koguda adrenaliini oma (kuumadesse) kehadesse ja valisime vähe mägisema ja päris palju kitsama mägitee. Sõitsime läbi Kitzbühelist, mis on Austriale sama, mis Sveitsile St. Moritz (ehk siis suusakuurort kuhu soetavad kinnisvara onud, kellel on passis päris kõrge vanus, kõrval päris noor (Louis Vuittoni kottiga !!!) naine ja pangaarvel natukene liiga suur summa ja laste toast on tehtud garaaz, sest lapsi pole aga autosid on) ehk siis kõrgema klassi talvitumis- ja suvitumiskoht.

Tipp Innsbrucki auf einer größeren Karte anzeigen

Legendiks niipalju et Hello Kitty tähistab minu kodukoda, kust reis algas, punane joon on teekond Innsbrucki, punane knopka on Innsbruck ise, kollane teekond on reis tagasi ja roheline knopka on Kitzbühel. Sinine joon minu Hello Kitty juurest Bubblesini viib Linzi, kus asub vapra Mariti kodu ja voodi ja telekas ja kust algas ja lõpes tema seiklus. 

Hommikul kimasime läbi Saksamaa mööda kiirteid ja olime umbes kahe ja poole tunniga Innsbruckis. Tagasi tulime mööda Austria mägisemaid teid, samas nägime rohkem ja nii ilus, nii ilus on see Alpi mäestik oma noorte mägede, moreenidega ja liustigega.

Kuna kell on hetkel kaks päeval ja väljas on kottpime, mis võõõõib olla vihje sellele et teree äike ja kodukindlusest lahkumine ei tundu hea mõte, luban siia õhtuks genereerida täpsema reisikirja Innsbruckist ja sellele eelnenud ja järgnenud tegemistest. 
Kõigele lisaks on täna üleüldse soovitatav mitte suhelda inimestega, kellel on niigi tavaks (lolli) nalja teha (st ma endaga täna ei räägi). 

Ee, vaadake kõik teil on pükislukud lahti
(hahahahaha, APRILL) 
xx, T

No comments:

Post a Comment