19 April 2010

Werbung

Kuna siinkohal ei ole tegu riikliku televisiooniga siis on reklaam igati omal kohal ja õigustatud. Nimelt saatis Katu mulle ühe huvitava meili, mis on mõeldud kõigile tittedele, kes kodumaa haridust piisavalt ei hinda: 


Eesti Kaubandus-Tööstuskoda (KTK) on algatanud projekti „Talendid koju!“, mille raames on kavas luua internetiportaal, kus välismaal õppivad andekad noored leiavad infot kodumaistest töö- ja praktikapakkumistest ning ettevõtted saavad töötaja otsingul kasutada välismaal õppijate kontaktvõrgustikku. Portaali lõppversiooni soovib KTK valmis saada käesoleva aasta sügiseks. Selleks, et portaal saaks võimalikult huvitav ja kasulik, palub KTK täita küsitluslehe, mis on anonüümne.



Küsitluse leiate siiiiiiiiiiiiiiiiit


Nii et kui keegi veel ümberringi vaadates väga eestlasi ei silma siis asuge täitma. Isegi kui kodulehekülge kunagi kasutada ei kavatse annab selle küsistiku täitmine sellise helesinise tunde, et mitte ainult sina ei igatse vaid sind ka igatsetakse. Ala küsimused stiilis millisel põhjusel oleksid nõus jäävalt Eestisse tagasi kolima ? või kas oled üldse mõelnud tagasikolimisele ? Mis teeks Eesti sinu jaoks atratiivseks ? jne. Igaljuhul sellel leheküljel on minu õnnistus. 

xo, T

No comments:

Post a Comment