18 March 2010

I got a very important date

Alice: And how many hours a day did you do lessons?
The Mock Turtle: Ten hours the first day, nine the next, and so on.
Alice: What a curious plan!
The Gryphon: That's the reason they're called lessons, because they lessen from day to day.


Ma käisin kinos. Alicet vaatamas, 3Ds ja inglisekeeles. Ja armusin ära.
Mitte Alicesse ega Jonny Deppi (see vend ei ole Kariibimere Piraatidest siiamaani kaineks saanud)  vaid sellesse filmi. 3D oli ülilahe, paar korda oleksin lendava draakoniga piki pead saanud, aga õnneks jõudisn õigel ajal pea alla panna. Alice oli armas, whataaa lovely Brithis accent. No ja see lugu iseenesest, Tim Burton on Lewis Carrolli imedemaad küll veidi nüsinus, see oli selline palju värvilisem ja Alice oli palju väiksem ja punase kleidiga, kuid siiski, point oli kohal, no ja siis need kleidid ja see loss ja ää need seened ja rabbitid ja need ülinormaalsed tegelaskujud ja nende olek ja no see imedmaa noh.  
Igaljuhul rattaga koju kimades, meil on muideks suur kevad, soesoesoe ja kuivkuivkuiv (esmaspäeval sadas lund, teisipäeval sadas padukat, kolmapäeval oli udune, täna on päike- vaheldus ennekõike), ühesõnaga koju sõites luusisin kõik nurgatagused läbi mõnda urgu või pragu otsides, aga ma ei tea, kanalisatsiooni luuk ei tundunud päris see. Otsustasin, et piirdun ka edasipidi kuue võimatu mõttega enne hommikusööki ja imedemaa jätan Alicele.

Ühesõnaga retsept siis- lugege raamatut kui olete veel väike-väike, elage terve elu Alice Imedemaa vaimustuses, saage ükskord hommiku kohvi juues teada et“ kuule Terje, see on mingi Eesti tüdruk, kes sellel uuele Burtoni filmile tracki laulab eks“ (Tea Party on loo nimi ja Kerli Kõiv laulab), järgi googeldades saage teada et seeee film on Alice Imedemaal, siis et seal mängib Johnny Depp ja see on 3D, siis oodake ja hauduge paar kuud, siis saage inimestelt kes enne teid filmi on käinud vaatamas hästi palju HALBA tagasisided, siis minge kinno väga suurte eelarvamustega ja hingeliselt juba valmis pettuma ja siis VAIMUSTUGE FILMIST.
Terje kokatund sellega tänakseks lõpetab (plzplz mulle ka üks selline unenägu nagu Alicel, jube nüri on pidevalt statistika ülesandeid ja kaartide digitaliseerimist unes näha)

A ja peaaegu unustasin, imedemaa kuningas palus edasi öelda et: begin at the beginning and go on till you come to the end: then stop.

Goodbye, sweet hats

2 comments:

  1. oehh, vedas sul siis selle 3D ja inglise keelega, sest mul nii hästi ei läinud. eesti keelne pealelugemine häiris mind juba esimesel filmiminutil, väga mage oli, väga! suht pettumus oli, kuidagi läila lõpp ja kind of ei viitsinud isegi vaadata lõpus enam.
    tegelased, nagu need konnad ja pärdikud jms, olid überarmsad, need meeldisid mulle väga! :) aga Alice'st ja Johnny Depp'ist pold küll mitte midagi alles :( kurb. ilmetu pealelugemine kuidagi, pold midagi sarnast jääaja ja teiste eelnevatega.

    aga tore, et sulle meeldis!! :)

    Kaija

    ReplyDelete
  2. :), kuulsin jah et teil kinos käik nii edukas polnud, 3D ja keelekasutus olid p6hi asjad mis mulle meeldisid ;)

    ReplyDelete